Confessions de set dones pecant soles
Dijous 11, a les 17.30 h


Aquest cap d’any t’ho passaràs d’allò més bè amb nosaltres. Durant la festa de cap d'any organitzada per la directora d'una important firma, set de les dones convidades a l'esdeveniment baixaran al soterrani de la casa al llarg de la nit. Serà allí, en les entranyes de la casa, on les set dones confessaran el seu pecat capital mentre dalt centenars de persones ballen i acomiaden l'any ignorants de tot allò que al soterrani ocorre.

Confessions de set dones pecant soles” és un espectacle per a set actrius escrit per set autors diferents. Jerónimo Cornelles, director artístic de Bramant Teatre i impulsor del projecte, ha aconseguit armar un grup d'autors a l'hora d'escriure el text de tot el territori espanyol i també de part de Sudamérica, on a partir dels set pecats capitals i unes regles bàsiques de joc propostes per Cornelles, cadascun dels autors ha escrit un monòleg aportant la seua pròpia visió sobre un d'aquets set pecats capitals.



Autor: Carles Alberola, Sergi Belbel, Andrés Binetti, Jerónimo Cornelles, Guillermo Heras, Concepción León Mora i Patricia Pardo. Versió en valencià: Laura Useleti. Direcció: Jerónimo Cornelles. Intèrpretes: Sandra Cervera, Silvia Rico, María Minaya, Rosana Pastor, María José Peris, Laura Useleti, Ana Conca. Disseny escenografia: Sergio Vega (amb la col·laboració de Jaume Policarpo). Construcció escenografía: De Blanc proyectos escénicos. Disseny i confecció vestuari: Pascual Peris. Disseny Llums: Sergio Vega. Disseny gràfic i fotografia: Sergio Vega. Tècnic de Llums: Sergio Vega. Tècnic de maquinaria i so: Javier Vega. Coach actrius: Victoria Salvador. Perruqueria i maquillatge: Óscar Gallardo i Ana Salmerón. Regidoria i assistent en gira: Silvia Valero. Premsa: Ester Pinter. Administració: María Minaya i Sergio Vega. Secretaria de producció: Silvia Valero. Producció: Bramant Teatre. Producció executiva: María Minaya, Silvia Valero. Ajudant de producció en pràctiques: Úrsula Vanderverghe.

Unknown

Totes les entrades dels espectacles del Teatre Principal poden adquirir-se a les oficines del teatre de dilluns a divendres de 10 a 14 i de 16 a 18 h i dos hores abans de la representació en la taquilla del teatre.

Cap comentari: