Aquesta setmana Dansa i Música al Principal

Aquest divendres a les 20.30, la banda juvenil de la Societat Musical Nova d'Alcoi tanca el seu curs 2008-2009 amb la tradicional audició de fi de curs. Més de 50 músics de diferents edats pujaran a l'escenari i interpretaran diferets peces musicals de tot tipus que faran sentir-se orgullosos a familiars i mestres i que demostraran el bon nivell que hi tenim a Alcoi musicalment parlant i el fet que la música estiga tan arrelada al nostre poble.
L'entrada és gratuïta, limitada a l'aforament de la sala, però estem convençuts que tot aquell que vulga escoltar a aquestos joves interprets tindrà un lloc reservat.
Les portes del Teatre Principal s'obriran a les 20.15 h.
************************


Un any més el Tetatre Principal serà l'escenari de les Clases Demostratives del Conservatori de Dansa d'Alcoi. Durant dos dies els alumnes demostraran tot l'après durant el curs 08/09, i ens faran partíceps de la seua festa de fi de curs.

L'entrada és gratuïta, limitada a l'aforament del teatre.

Dimarts 23 i dimecres 24 de juny a les 18.30 h.

Unknown

Totes les entrades dels espectacles del Teatre Principal poden adquirir-se a les oficines del teatre de dilluns a divendres de 10 a 14 i de 16 a 18 h i dos hores abans de la representació en la taquilla del teatre.

Cap comentari: