Sr. Corrales Vs Deportivo Alcoyano

Tot i que l’esdeveniment de la setmana era el partit del deportivo, el Teatre Principal es va plenar d’espectadors ahir diumenge per passar una bona estona amb el monologuista Sr. Corrales que durant mĂ©s d'una hora va fer riure al pati de butaques amb les seues històries.


"Para una vez que vengo a Alcoi, se les ocurre jugar el partido de su vida". Aquesta va ser una de les referències a Alcoi que va fer i no l'única... ens va parlar dels moros i cristians de la Rosaleda, de l'hotel Reconquista... Sempre des del punt de vista del visitant... amb la conclusió: "Anda que no lo pasáis bien... y lo locos que estáis!!"



La satisfacció del públic assistent i del propi Sr. Corrales es va fer notar a l'eixida del teatre on van poder saludar i conèixer al monologuista, que estava més que content amb el públic alcoià.
Amb aquest cicle de monòlegs celebrat el passat cap de setmana el Teatre Principal inicia la recta final de la seua temporada que tancarà definitivament el dissabte 30 amb un espectacle destinat a xiquets per donar pas a la XIX Mostra de Teatre d'Alcoi.

Unknown

Totes les entrades dels espectacles del Teatre Principal poden adquirir-se a les oficines del teatre de dilluns a divendres de 10 a 14 i de 16 a 18 h i dos hores abans de la representaciĂł en la taquilla del teatre.

Cap comentari: