MOSTRA ESTATAL DE TEATRE ONCE

Del 5 al 9 de maig es celebra a diferents espais de la Comunitat Valenciana la XII Mostra de Teatre de l'ONCE. El proper dijous 7 de maig al Teatre Principal presentem "El Verano del Membrillo" del grup sevillà Homero
Aquest grup maix en juny de 1988. Des d’alesores i fins avui, ha realitzat diferents muntatges de diferents tipus, i ha obtingut varis premis, participant en Circuits de Teatre de la Diputació de Sevilla i a sis de les Postres estatals de Teatre ONCE, amb obres com “Maribel y la Extraña Familia”, de Mihura; “El viejo Celoso” i “La cueva de Salamanca”, de Cervantes; “Ay Carmela” i “Ñaque o de Piojos”, de Sanchis Sinisterra; “Recital de poesía homenaje a Lorca”, etc. Als últims anys ha estrenat “Las inyecciones o el doctor Cleofás Uthof vale más que Voronoff”, de Muñoz Seca; “Entre Cervantes y Quintero” i “¡Otra vez Cervantes, pardiez!”. Ha estrenat tres obres d’Isabel Martín: “Collar de cerezas”, “El pozo” i, l’última estrena, “Verano del membrillo”, que és la que ens presenten al Principal.


VERANILLO DEL MEMBRILLO, representa el sentit tragicòmic de la vida. Una dona, després d’un mortal accident s’enfronta a la seua vida des de la seua pròpia mort. Cors d’ànimes van entrant i eixint d’escena, personatges que sofreixen els designis d’un Déu capritxós, que li va preparant el camí cap al seu destí. Sintetitza la fugacitat de la vida i de la felicitat , no implacable del temps, l’efímer de l’amor que pot sentir-se com la intensitat i brevetat amb la que sentim el calor del codony al final de l’estiu.


Dia: Dijous 07 de maig
Hora: 20.00 h
Entrada Gratuïta

Unknown

Totes les entrades dels espectacles del Teatre Principal poden adquirir-se a les oficines del teatre de dilluns a divendres de 10 a 14 i de 16 a 18 h i dos hores abans de la representació en la taquilla del teatre.

Cap comentari: