Vols Jazz??


Aquest cap de setmana el jazz invadirà el Teatre Principal. Els sons dels saxos, les trompetes, les guitarres i fins i tot de la percussió envoltaran el pati de butaques fent gaudir a tots els melòmans o als simples oidors de bona música. Et presentem el cicle de tres concerts Nyas Jazz. No te'ls pots perdre!
Divendres 06 de Març, 22.00 h.


La Ciutat Big Band és una formació de Swing Jove, amb tints jazzístics on el Jazz es nota en tots els seus temes. El seu repertori abraça des del Swing dels anys 40 fins al Funcky, passant pel Mainstream, Bop, Bosanova, Mambo i influències dels més coneguts mestres del Jazz. I tot dins de la tradició del so de les “Big Band’s” famoses a les dècades dels 40 i 50. La Ciutat Big Band naix a Alcoi l’any 2007 de la mà del saxofonista Moisés Olcina, qui dirigeix la formació i amb la col·laboració del Periòdic Ciutat, que conta amb ella con a banda sonora de la seua gala anual “Peladilla d’Or”. Actualment la formació conta amb 17 músics amb una llarga trajectòria al món de la música, però han contat amb la participació d’artistes tant de la ciutat com de fora com Neus Ferri, Enric Peidro, Jesús Lara, Julio Fresneda o Nelson Rubén de León. En aquesta ocasió La Ciutat Big Band contarà amb el trompetista Mike Summers.



Dissabte 07 de Març, 20.00 h.


Amb 72 anys, Santiago Reyes és un dels més veterans mestres de la guitarra hispanoamericana. Nascut a Córdoba (Argentina), va arribar a Espanya en 1962 com a membre de “Los Cinco Latinos” i des d’aleshores han estat innumerables els treballs i gravacions que ha realitzat tant amb artistes melòdics com primeres figures del jazz internacional.

Santiago Reyes és un músic molt personal, de gran tècnica i domini harmònic, i evidència la maduresa d’un gran guitarrista que explota àmpliament els recursos del seu instrument combinats amb una exquisida sensibilitat.

Als últims anys ha format grups amb músics com Víctor Merlo, Juan Muro, Dimitri Skidanov... i les cantants Connie Philip, Glenda Gaby o Babel. Actualment manté el seu quartet i un trio amb els seus músics.

Visita el seu myspace

Diumenge 08 de Març, 20.00 h.

Format l’any 2001, aquest quartet és un dels més consolidats al panorama jazzístic actual, abraça un extens camp musical, des dels compositors contemporanis fins als més clàssics. Als seus programes ofereixen una gran varietat d’estàndards de jazz, melodies de Broadway, que han quedat com a clàssics al repertori jazzístic, composicions pròpies i arranjaments d’obres clàssiques.


Arturo Serra va ser format com a percussionista dins la música clàssica, al conservatori de València, però prompte les seues inquietuds i amor pel jazz el porten a introduir-se poc a poc en la música del s. XX de la mà de virtuosos com Gary Burton, Hal Garper o Graham Jones.

Visita el seu myspace
Preu: 10 € / Abonament per als tres concerts 25 €

Unknown

Totes les entrades dels espectacles del Teatre Principal poden adquirir-se a les oficines del teatre de dilluns a divendres de 10 a 14 i de 16 a 18 h i dos hores abans de la representació en la taquilla del teatre.

Cap comentari: