Dansa espanyola i percussió al Principal


El Balet Español Fusión (BEF) es crea l’any 2003 i presenta el seu primer espectacle, PERCUSIÓN, en abril de 2004. Amb aquesta primera producció han girat per tota la Comunitat Valenciana, així com a ciutats de fora de les nostres fronteres com Calais, Boulogne…


EFEKTOS és el títol de la segona producció del BEF, estrenada en Febrer de 2007.

La dansa espanyola, el flamenc i la percussió en directe segueixen sent les arrels creatives de la companyia. La búsqueda constant de noves formes, dins d’aquestes disciplines, són els elements que defineixen el caràcter contemporani dels seus espectacles.

Jesus Serrano torna a composar els temes fundamentals per a EFEKTOS. Nous ritmes com la guajira, el tango, la saeta, etc., formen l’univers sonor de l’espectacle, sempre des de la mirada contemporànea d’aquest compositor valencià.

Dos nous números de percussió en directe (caixa flamenca) s’inclouen a l’espectacle. Un d’ells composat i dirigit per Jesús Serrano sobre una base rítmica contemporènea i l’altre, nascut de l’encontre entre la companyia i Rafael Serrano, “cajista” de grans artistes com Joaquin Cortés, Sara Baras, o Antonio Canales, sobre la base de ritmes flamencs i llatins.

EFEKTOS són set escenes, sense pausa, d’un transitar des dels ritmes més moderns com la batukada fins els més ancestrals com els àrabs, mostrant cada vegada més la doble exigència tècnica de les integrants de la companyia com ballarines i percusionistes.


Dia: Dissabte 21 de març
Hora: 20.00 h
Preu: 10 €


Unknown

Totes les entrades dels espectacles del Teatre Principal poden adquirir-se a les oficines del teatre de dilluns a divendres de 10 a 14 i de 16 a 18 h i dos hores abans de la representació en la taquilla del teatre.

Cap comentari: