Titzina Teatre reflexiona sobre la mort al Principal


Després d'haver tractat als espectacles anterior temes universals com la bogeria (Folie a deux) i la guerra (Entrañas) que "ens permet fer-nos preguntes i buscar un bon nombre de respostes", els propis autors, actors, directors e integrants de Titzina Teatro es plantegen qüestions com: Què és la mort?, com definir-la?, com i quan arribarà? què ens fa por d'ella?, que ens aporta la seua presencia al llarg de les nostres vides?, o què hi ha després d'ella? És a dir, totes aquelles preguntes al voltant de la mort que els essers humans ens hem fet al llarg del període de temps que anomenem vida i que són les mateixes que ens intenten respondre a Exitus.


Un funerari, un home en busca de feina, un directiu d’un laboratori farmacèutic i un advocat, entremesclen les seues vides sense que ni ells mateixos siguen conscients del destí comú que els uneix. Quatre persones que s’afronten a la mort des de punts de vista tan diversos com el d’una professió, una tragèdia o un acte irreversible de la vida.


Dia: Dissabte 28 de febrer
Hora: 20.00 h.
Lloc: Teatre Principal d'Alcoi
Preu: 10 €








Unknown

Totes les entrades dels espectacles del Teatre Principal poden adquirir-se a les oficines del teatre de dilluns a divendres de 10 a 14 i de 16 a 18 h i dos hores abans de la representació en la taquilla del teatre.

Cap comentari: