La vertadera Història de Hamelin al Principal

El teatre no és tan sols entreteniment, no és tan sols una manera amena i divertida de passar una vesprà de dissabte. El teatre també és pedagogia, és una eina per difondre valors, d’educar. Aquesta setmana al Principal oferim un espectacle infantil de la companyia Magic 6 on els nanos a més de riure i pasar-ho bé, aprendran coses com la importància de cuidar el mediambient, la propia ciutat o el reciclatge.

I tot gràcies a la coneguda història del Flautista d'Hamelín. Però si el que s’heu pensat és escoltar la coneguda llegenda de ratolins d’esta població, res més lluny de la realitat. De la mà de Hans un original i divertit joglar coneixerem la vertadera història d’Hamelin, una història tan actual que ens sorprendrà. I és així perquè a l’alegre, simpàtic i tranquil poble d’Hamelin no li espera una invasió de rates com es podria esperar sinó una aglomeració de fem i deixalles que els propis veïns de la ciutat han fet possible gràcies a la poca atenció que han prestat durant anys i anys a la seua ciutat. Tots els carrers d’Hamelin es troben un dia plens de fem de gom a gom. Tota la brutícia que xiquets i majors han provocat durant tant de temps té com a resultat una ciutat terrible per la que ni tan sols és possible caminar amb facilitat i amb un olor nauseabund.


Dia: Dissabte 07 de febrer

Hora: 18.00 h.

Lloc: Teatre Principal d'Alcoi

Preu: 6 €




Unknown

Totes les entrades dels espectacles del Teatre Principal poden adquirir-se a les oficines del teatre de dilluns a divendres de 10 a 14 i de 16 a 18 h i dos hores abans de la representació en la taquilla del teatre.

Cap comentari: