Adeu Tirisitiiii


Un any més Tirisiti ens diu adéu després d’haver fet somriure a més de 25.000 persones en un mes de representacions. Cal dir que enguany la climatologia i el fet que els dies més "forts" hagen caigut en cap de setmana han fet que l’afluència d’espectadors, sobre tot de fora de la ciutat, haja estat superiors a la d’altres anys. Des de l’equip del Teatre Principal i la Dependent la conclusió no pot ser una altra que positiva, encara que s’hauran de tindre en conter per a propers anys certes incidències produïdes per la falta d’informació o l’excés de confiança.

Per tercer any consecutiu el Teatre Principal ha estat la casa del Betlem de Tirisiti. Aquest fet, a més de donar-li al retaule un espai adequat, còmode amb mesures de seguretat, climatització, serveis, etc. també obliga al Betlem acollir-se a una sèrie de normes establertes que en certs casos han suposat malestar entre alguns espectadors que han quedat sense entrada o no han pogut vore el Tirisiti per haver arribat tard. (com a qualsevol espectacle de teatre, i no heu d’oblidar que el Betlem de Tirisiti és un espectacle de teatre, no està permesa l’entrada una vegada començada la representació)

Per una altra banda és obligat dir que des del passat 19 de desembre 7125 entrades del Betlem de Tirisiti es van posar a la venda mitjançant el servei de venta anticipada de SERVICAM, i que el primer dia es van vendre més de 2500 entrades. Aquestes 7125 entrades van estar adquirides en la seua major part per gent de fora de la ciutat, i fins i tot de la província o comunitat. Un bon exemple del bon funcionament de la venta anticipada és la visita dels scouts de Xàtiva de tots els anys, els 30 metges de l’hospital de la Fe que van organitzar una "excursió" al Tirisiti o el matrimoni alcoià resident a Gandia que cada any porta un autobús ple de gent amb l’única finalitat de visitar el Betlem que de xicotets veien a la placeta del Fossar, comprar pastissos de carn i tirar la carta a la burreta.

Gràcies a tots i fins l’any que ve.

Unknown

Totes les entrades dels espectacles del Teatre Principal poden adquirir-se a les oficines del teatre de dilluns a divendres de 10 a 14 i de 16 a 18 h i dos hores abans de la representació en la taquilla del teatre.

Cap comentari: