El Tirisiti més Radiofònic


RÀDIO 9 EXPOSA AL PÚBLIC UNA REPRODUCCIÓ FIDEL DEL BETLEM DE TIRISITI


Ràdio 9 vol començar a celebrar el Nadal amb els seus oients. Per aquest motiu a partir de hui, divendres 12 de desembre i fins el 2 de gener, exposa a la seua seu del C/ Blasco Ibáñez una reproducció del Betlem de Tirisiti.
La iniciativa parteix fa ja més de 7 mesos de Sergi Olcina, periodista i locutor, i un company tècnic de l’emissora. La rèplica del Tirisiti ocupa un espai de 7’5 metres quadrats i té una alçada de 1’5 metres. La reproducció conta amb més de les 60 figuretes, que composen el retaule original, realitzades amb fusta reciclada i polispan. El projecte a contat amb la col·laboració d’Enrique Marzal, conegut indumentarista que ha donat les teles per al vestuari de les figures.Podeu visitar-lo de dilluns a divendres, de 16 a 20 hores, al carrer Blasco Ibáñez 134 de València.

Si voleu llegir la notíciafes clic ací

Teatre Principal Alcoi

Totes les entrades dels espectacles del Teatre Principal poden adquirir-se a les oficines del teatre de dilluns a divendres de 10 a 14 i de 16 a 18 h i dos hores abans de la representació en la taquilla del teatre.

Cap comentari: