En 20 anys de teatre professional, Alain Vigneau (França, 1959) ha realitzat centenars d’actuacions per a tot tipus de públic, als millors teatres, a les places més amagades de la selva Centreamericana, al desert de Namíbia, a presons, carpes de circ, etc…, fent riure milers de persones amb els seus espectacles arreu del món.



Alain Vigneau, o com sol dir d'ell mateix, un clown extravagant ens presenta junt amb la seua companyia La Stravagante, Alarm un espectacle juvenil-adult on el públic, instal·lat a un refugi antiaeri, rebrà les ultimes notícies captades al front d’una guerra qualsevol. D'aquesta manera coneixerà la història de dos homes, un compositor (Tovenchko) i un pastor (Trosky) de vaques, aparentment sense llaços en comú, comparteixen vida i mort en el camp de batalla. En estes circumstàncies extremes, intentaran junts sobreviure a les bombes i la destrucció per mitjà de la seua poesia i de les seues il·lusions, oposant a la barbàrie la força de la seua vida interior, transmetent-nos els sentiments més humans de por, desemparament i bogeria, però també de tendresa,esperança i fe en la vida, en un espectacle visual tan impactant com les pròpies contradiccions humanes.



Dia: Divendres 7 de novembre

Hora: 22.00 h.

Lloc: Teatre Principal d'Alcoi

I com sempre recordar-te que pots comprar les teues entrades a Servicam o dos hores abans de l'espectacle.

Ah! i no oblides demanar la teua consumició

Unknown

Totes les entrades dels espectacles del Teatre Principal poden adquirir-se a les oficines del teatre de dilluns a divendres de 10 a 14 i de 16 a 18 h i dos hores abans de la representació en la taquilla del teatre.

Cap comentari: