Dani i Pau ens presenten Sàmara

Aviu dimarts 7 Dani i Pau, membres de VerdCel ens han parlat del seu nou disc Sàmara a la roda de premsa que s'ha convocat per als mitjans de comunicació al hall del Teatre Principal.

Entre altres coses hens han contat que abans del concert del proper 9 d'octubre contatrem amb la presència d'Isabel-Clara Simó i Vicent Sanchis que ens parlaran del que ha suposat la seua col·laboració en aquest nou dics del grup alcoià i que contarà amb la participació en directe de l'actor Juli Cantó.

Hem aprofitat també per presentar oficialment aquest blogg, al que us donem la benvinguda si és la primera vegada que entreu (esperem que no siga l'última). I aprofitant els micros i les càmeres hem recordat que amb cada entrada del Principal es donarà una consumició que es podrà descambiar a qualsevol bar de la Plaça de Dins.

Unknown

Totes les entrades dels espectacles del Teatre Principal poden adquirir-se a les oficines del teatre de dilluns a divendres de 10 a 14 i de 16 a 18 h i dos hores abans de la representació en la taquilla del teatre.

Cap comentari: