9 d'octubre Música al Principal


VerdCel presentarà Sàmara a Alcoi

el 9 d'Octubre

VerdCel presenta oficialment el seu darrer treball Sàmara, a Alcoi. La data triada per a l'event és el 9 d'Octubre i comptarà amb la presència i participació de l'escriptora Isabel-Clara Simó, l'actor Juli Cantó i el periodista Vicent Sanchis.

Des què el darrer treball de VerdCel, Sàmara, ha vista la llum, els d'Alcoi han recollit una gran quantitat d'èxits i reconeixements. Ara, el proper 9 d'Ocutbre, VerdCel presenta oficialment Sàmara a Alcoi, al TEATRE PRINCIPAL, en una gal·la que comptarà amb la presència de personalitats del món civil i de la cultura. Tal i com han destacat des del grup: "el fet de presentar el disc oficialment en Alcoi representa, de manera simbòlica, fer-ho en homenatge al lloc on s'inspira una bona part del projecte". L'acte comptarà amb l'actuació propiament musical i amb videoprojeccions de VerdCel i s'arredonirà amb parlaments de presentació, recitació poètica i imatges del curt realitzat per Octavi Masià i Daniel Olmo inclòs amb el disc Sàmara.

Vicent Sanchis començarà l'acte, com a periodista i partint de la simbologia del 9 d'octubre, ens introduïrà en la situació actual (status quo) del País Valencià, en un marc més general. Més endavant Isabel Clara Simó amb la seua intervenció presentarà en si el treball Sàmara del qual també ha participat incloent-hi un text al llibre-cd-dvd. Passarem doncs a un context més concret, el d'Alcoi, poble entre serres, en un medi hostil, poble que s'ha fet a ell mateix, poble industrial... per així contar-nos a partir d'aquest exemple, d'aquesta contrada concreta - i per la seua extensió - la història del segle XX, fets viscuts i patits per qualsevol dels nostre pobles i ciutats.

És així com l'acte donarà pas en si a l'actuació de VerdCel, amb les recitacions inserides al llarg de la mateixa de l'actor Juli Cantó (algunes doncs de les aparicions que també es donen al propi disc Sàmara).

Isabel tanmateix recitarà un poema propi i inèdit dedicat al canta-actor Ovidi Montllor, fent menció així del poema "Somni, l'eco del somni" del poeta Manel Rodríguez (també dedicat a l'ilustre alcoià), el qual també hi és inclòs al mateix llibre de Sàmara.

Dia: 9 octubre

Hora: 20h

Lloc: Teatre Principal d'Alcoi

Preu: 10 €. (amb l'entrada preu especial per adquirir el llibre+cd+dvd Sàmara per només 10€)


I no oblides que amb la teua entrada et convidem a una comsumició


Unknown

Totes les entrades dels espectacles del Teatre Principal poden adquirir-se a les oficines del teatre de dilluns a divendres de 10 a 14 i de 16 a 18 h i dos hores abans de la representació en la taquilla del teatre.

Cap comentari: