AVANÇ PROGRAMACIÓ


GENER

1995. 7 anys després de l’atemptat a l’avió nord-americà Pam Am 103 sobre Lockerbie, Escòcia. Un balanç de quasi 300 morts.

Una parella de New Yersey, víctima de l’atac terrorista, atrapada als turons de Lockerbie; un representant del govern americà a punt de tancar el cas; i un grup de dones que intenten iniciar un “ritual purificador” .

Direcció: Gemma Miralles
Intèrprets: Verónica Andrés, Empar Ferrer, Joan Gadea, Amparo Oltra, Pepa Miralles, Pep Sellés, Laura Useleti 

Duració aproximada: 85 minuts

Teatre per adults


FEBRER

Els protagonistes d’esta xicoteta gran aventura necessitaran crear infinitats de mons per trobar el seu vertader món. Un món fascinant que, curiosament, tenien a l’abast de la mà i que, a primera vista, no els semblava res
de l’altre món. I és que, de vegades, no cal pegar la volta al món per fer grans descobriments..

Intèrprets: Pau Blanco i Amparo Oltra
Direcció i dramatúrgia: Roberto García

Duració aproximada: 50 minuts

Espectacle infantil i familiars
(recomanat per a xiquets de 3-6 anys)

Dos aventurers en busca de la “Fòrmula Secreta del Sabó” descobreixen el laboratori on es troba l’anhelat elixir sabonós.
A partir d’ahi, els dos personatges iniciaran un excitant viatge de bombolles de sabó. Transparents, amb fum, amb vapor… Xicotetes i grans… Estàtiques o volant per l’escenari, l’espectador disfrutarà amb els protagonistes d’este somni de bombolles, i acabarà amb un pati de butaques ple de gom a gom amb milers de bombolles de sabó.

Interpretat i dirigit per: Lluís Beviá i Morgan Blasco

Duració aproximada: 80 minuts

Espectacle infantil i familiar


Unknown

Totes les entrades dels espectacles del Teatre Principal poden adquirir-se a les oficines del teatre de dilluns a divendres de 10 a 14 i de 16 a 18 h i dos hores abans de la representació en la taquilla del teatre.

Cap comentari: